Naši materijali


Masiv drvo

Drvo je materijal koji odiše toplinom te kao takvo sastavni je dio današnjice, daje osjećaj topline doma i ugodan boravak u ambijentu i u tom pogledu drvo je nezamjenjivo.

Furniri

Furniri, kao prirodni materijali, imaju najširu primjenu u izradi namještaja i uopšte u opremanju enterijera. Furniri ističu ljepotu, bogatstvo i boju prirodnog drveta.

Medium Density Fibreboard - MDF

MDF je skraćenica za Medium Density Fireboard. To je materijal nalik drvetu napravljen od piljevine i termo ljepila. MDF je našao široku primjenu kao nosivi materijal kod furniranja.

Iverali

Iverali su materijali koji se dobivaju prešanjem drvnog iverja i veziva u ploče koje se naknadno oblažu folijama različitih dekora.

High Presssure Laminate - HPL

HPL (High Pressure Laminates) su ploče proizvede u laminacionim presama, posjeduju visoku otpornost na vodu, vlagu i visoku temperaturu, te kao takve su idealan materijal za ubotrebu.

Kerrock

Kerrock je kompozitni materijal od anorganskog punila i visokokvalitetnog akrilnog polimernog veziva, koji se na tržištu nudi u različitim bojama, a vizualno je sličan kamenu.

Uskoro kod nas


Uskoro u našoj ponudi: ugostiteljska oprema izrađena od visoko kvalitetnog drveta