Po želji kupca i pažljivim odabirom materijala, stvaramo funkcionalne i estetski privlačne komade namještaja koji će unijeti organizaciju i stil u vaš dom. U skladu sa veličinom ili oblikom prostorije, mi nudimo personalizovana rješenja koja će vam omogućiti maksimalno iskorištavanje prostora i pružiti vam obilje skladištenja. Naši ormari i plakari su funkcionalni, izdržljivi i prilagođeni vašim potrebama. Pored izrade, nudimo i stručne usluge projektovanja enterijera. Naš tim će sarađivati sa vama kako bismo razumjeli vaše želje i potrebe, i pružiti vam personalizovane savjete i rješenja za optimizaciju prostora.

 

Potpuno ugradbeni ormari

Dizajnirani su na način da pruže obilje prostora za skladištenje i organizaciju. Oni nude dovoljno mjesta za garderobu, obuću, torbe, a takođe mogu imati prostor za prikazivanje nakita, kapa ili drugih modnih dodataka. Lako se mogu prilagoditi vašim potrebama. Možete birati između različitih unutrašnjih elemenata kao što su police, vješalice, fioke, držači za cipele, ogledala i klupice.  Takođe, prostor za skladištenje u walk-in ormarima može biti optimizovan korištenjem različitih organizacionih sistema kao što su košare, držači za kravate ili marame, kutije i slično.

Samostojeći ormari

Samostojeći ormari su praktično i funkcionalno rješenje za skladištenje i organizaciju u prostoru. Ovi ormari su nezavisni i mogu se postaviti bilo gde u sobi, bez potrebe za ugradbenim radovima. Samostojeći ormari su lako dostupni i pružaju veliku fleksibilnost u postavljanju. Možete ih premjestiti i ponovno organizovati prema vašim potrebama, bez ikakvih ograničenja. Dostupni su u različitim stilovima i dizajnima koji se mogu prilagoditi vašem enterijeru. Možete birati između modernog, klasičnog, rustikalnog ili minimalističkog dizajna.

 

Oprema za ormare i plakare

Oprema za ormare i plakare obuhvata širok spektar predmeta koji su namijenjeni organizaciji, skladištenju i poboljšanju funkcionalnosti ovih prostora. Oprema za ormare i plakare može se prilagoditi potrebama i preferencijama svakog pojedinca. Kako bismo ormare i plakare učinili što efikasnijim nudimo širok asortiman dodataka i okova  čiji su predstavnici renomirani svjetski izvođači kao što su Hettich, Halco, Sevetto, Volpato i dr.

 

Projektovanje ormara i plakara

Naš tim stručnjaka će vam pomoći da stvorite savršen ormar koji će zadovoljiti vaše estetske preferencije i pružiti funkcionalnost za optimalno skladištenje i organizaciju. Bilo da vam je potreban ugradbeni ormar, samostojeći ormar ili walk-in ormar, mi smo tu da vam pružimo stručno vođstvo i kvalitetnu izradu. Sa pažnjom posvećujemo detaljima, koristimo vrhunske materijale i primjenjujemo najnovije tehnike kako bismo isporučili izvanredne rezultate. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, stoga smo posvećeni pružanju personalizovanog i profesionalnog pristupa svakom projektu.