Naša kolekcija unutrašnjih sobnih vrata nudi širok spektar opcija za svaki ukus i prostor. Bez obzira da li preferirate klasičan, moderni ili rustični stil, naša vrata su pažljivo osmišljena kako bi se uklopila sa ostalim elementima vašeg enterijera. Svaki komad vrata je izrađen pažljivo odabranim materijalima visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajnost. Naši majstori obraćaju posebnu pažnju na detalje i završnu obradu, kako bi svako vrata imalo besprekoran izgled. Bilo da želite da unesete dodir elegancije u dnevnu sobu, stvorite privatnost u spavaćoj sobi ili organizujete prostor u garderoberu, naša unutrašnja sobna vrata su idealno rješenje za vas.

 

Masiv

Prednost vrata izrađenih od masivnog drveta su u tome što takva vrata pružaju toplinu, čvrstoću, sigurnost i lijep estetski izgled vašem domu.
PONUDA MODELA U GALERIJI

 

Staklo

Vrata izrađena u potpunosti od stakla ili u kombinaciji sa nekim drugim materijalom iz naše ponude unose svježinu i svjetlost u vaše okruženje.
PONUDA MODELA U GALERIJI

 

 

Modern

Moderan dizajn, profinjenost obrade, spoj visokokvalitetnih materijala i okova opisuju naša vrata modernog izgleda i savršene funkcionalnosti.
PONUDA MODELA U GALERIJI

 

Standard

Jednostavan izgled, funkcionalnost, široka primjena kao i kvalitet bez kompromisa, ukratko opisuju naša vrata iz “standard” ponude.
PONUDA MODELA U GALERIJI

 

 

Okovi

Naši okovi za sobna vrata izrađeni su od visokokvalitetnih materijala kako bi pružili dugotrajnost i pouzdanost. Nudimo različite vrste okova za sobna vrata. Od kliznih okova za unutarnja vrata u ponudi imamo klizne okove sa vodilicama, bez vodilica i skrivenim vodilicama, kao i nevidljivi mehanizam za drvena vrata, okov za preklopna vrata i sl.  Koristimo samo najkvalitetnije okove proizvođača kao štu su Solido, Helm, Hawa, Dormahaba, Marchesi .
Vrata sa spojnicama/šarkama/ baglamama mogu se raditi u dvije izvedbe, vrata sa skrivenim spojnicama i magnetnom bravom i standardna vrata tzv, vrata sa falcom i standardnom bravom. Kako bismo Vašu svakodnevnu upotrebu vrata učinili ugodnom kako za oko tako i za dodir koristimo vrhunski dizajnirane kvake proizvođača poput: Olivari B.spa , Marchesi, Hoppe, Fimet i dr.