Villa Bellevue 

Dobrodošli u predivnu vilu smještenu uz obalu mora, gdje se udružuje prirodna ljepota s elegancijom namještaja od masivnog drveta u kombinaciji s pločastim materijalima, stvarajući unikatno iskustvo udobnosti i luksuza.

Villa se sastoji od tri zasebna apartmana. Pri samom ulasku u apartman dočekat će vas prostrani dnevni boravak s visokim stropovima, koji se otvara prema terasi s nevjerojatnim pogledom na morsku obalu.  Stol od masivnog drveta, izrađen s pažnjom prema detaljima, poziva Vas na obroke u društvu voljenih osoba. Elegantna kuhinja izrađena od MDF-a potom lakirana u odgovarajuću boju i sjaj upotpunjuje prostor funkcionalnošću odgovarajući sivm Vašim potrebama na moru. Kuhinjska radna ploča od compacta su mudar izbor za prostore blizu mora, jer pružaju otpornost na vlagu i trošenje. Ovaj namještaj ne samo da je funkcionalan, već i doprinosi estetici prostora s svojim čistim linijama i diskretnim detaljima.

Spavaće sobe odišu toplinom i udobnošću, uz namještaj koji je pažljivo biran kako bi se maksimalno iskoristio prostor a istovremeno zadržao komfor i raskoš prostora.

Kupatilski elementi izrađeni od masivnog drveta predstavljaju spoj prirodnog šarma i izuzetne trajnosti. Masivno drvo donosi prirodan estetski dojam i autentičnost prostoru, stvarajući harmoniju između prirode i modernog dizajna. S vodom otpornim premazom, naši kupatilski elementi pružaju dugotrajnu eleganciju i funkcionalnost, čineći kupaonicu mjestom gdje se udobnost i estetika savršeno spajaju. 

Namještaj od masivnog drveta u ovoj vili ne samo da dodaje toplinu i autentičnost interijeru, već i naglašava povezanost s prirodnim okruženjem kraj mora. Svaki komad namještaja pažljivo je odabran kako bi se stvorila harmonija između luksuza i udobnosti, te omogućilo da se osjećate kao kod kuće, ali u isto vrijeme okruženi prirodnim ljepotama i prekrasnim pogledima koje samo obala mora može pružiti.