Villa Panorama, prekrasna oaza mira sa pogledom na obalu mora Vaš odmor će učiniti nezaboravnim.

Dobrodošli u luksuzni interijer pomno osmišljen za sve ljubitelje dobrog odmora i zabave. Kuhinju s pogledom na more oduševiti će prave ljubitelje kuhanja. Svaki detalj ove kuhinje je pažljivo osmišljen i izrađen od visoko kvalitetnih materijala, stvarajući prostor gdje se estetika susreće s funkcionalnošću.

Ovaj kulinarski raj nudi ne samo iznimno estetsko iskustvo već i inspirativan pogled na more, koji će dodatno začiniti vaše kuhanje. Kombinacija prvoklasnih materijala poput inoxa, prirodnog kamena i kvalitetnog drva stvara ambijent u kojem se vrhunski okusi spajaju s vizualnim užitkom. Ova luksuzna kuhinja nije samo prostor za kuhanje; to je mjesto gdje se strast prema kulinarstvu spaja s elegancijom i uživanjem u prirodnom okruženju.

Vrijeme za odmor provedite u raskošnom dnevnom boravku gdje se elegancija i prirodna ljepota spajaju u jedinstvenom spoju bijele boje i toplote drveta, uz neodoljiv pogled na more. Ovaj luksuzni prostor stvoren je kako bi pružio harmoniju, udobnost i estetski doživljaj koji će osvojiti vaše srce.

Bijela boja dominira ovim dnevnim boravkom, pružajući svjetlinu i prostranost. Zidovi, strop i namještaj elegantno su odrađeni u bijelom, reflektirajući prirodnu svjetlost koja se probija kroz prostrane prozore i otvarajući prostor prema prekrasnom pogledu na more. Prožete note drveta kao detalj upotpunjuju moćni prostor dajući mu potrebnu toplinu.

Spavaće sobe izrađene su od prvoklasni materijala, pružajući osjećaj postojanosti i luksuza. Drveni detalji na namještaju dodaju rustični šarm, stvarajući sklad s prirodnom okolinom. Vaš san postaje još slađi u ovom rajskom kutku gdje se svaki detalj brine o vašem osjećaju ugode i opuštanja.

Podrum ove ville izrađen je od čvrstog masivnog drveta. Svaki detalj u podrumu odražava šarm prirode uz poseban naglasak na iznimnu pažnju prema detaljima i autentičnosti masivnog drveta. Kako bi se postigao efektan rustikalni stil površina drveta je dodatno tretirana bajcom potom uljena kako bi zadržala svoju prirodnu notu. Da bi upotpunili prirodni ugođaj dodatnim relaksirajućim trenutcima u villi se nalazi i sauna.